Doorzoek site

Algemene Leveringsvoorwaarden

De algemene leveringsvoorwaarden.

Prijzen:
Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.
Indien u gebruik wilt maken van ons montageteam dan kunt u gewoon het speeltoestel in het winkelmandje plaatsen en dan voor montagekiezen in het bestel formulier.


U krijgt dan te zien wat de bezorg en montagekosten zijn voor uw postcode gebied.

U bent dan nog steeds niet verplicht het product af te nemen.

Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats.
Ook is het mogelijk om uw bestelling te komen afhalen bij ons in Ede. Dit graag vooraf aan ons doorgeven om teleurstelling te voorkomen.

Tarieven pakketzendingen:
Pakketzendingen TNT  tot 30 kg € 8,50 (levering 1 tot 3 werkdagen)
Pakketzendingen TNT  tot 30 kg € 11,00 (levering 1 tot 3 werkdagen)

Tijdens het invullen zullen automatisch de verzendkosten worden ingevuld zodat u gelijk ziet hoeveel u moet betalen voor uw bestelling.

Bezorgkosten grotere toestellen:
De grotere toestellen zoals zandbakken, duikelrekken, schommels, speeltorens zijn te groot om als pakketzending te versturen.
Dit zal gedaan worden door een  Clavus in eigen beheer. Het voordeel hiervan is dat wij kunnen aangeven op welke dag en hoe laat wij ongeveer bij u zijn.
Tevens kunt u dan uw bestelling contant voldoen aan de bezorger zodat u eerst kunt zien of het product ook werkelijk is zoals op de website vermeld. 

Waddeneilanden / België

Woont u op de waddeneilanden, of in België dan zijn de transportkosten van deze artikelen dermate hoog dat wij hebben besloten deze artikelen alleen te verzenden na uw persoonlijke toestemming. Neem in dat geval dus contact met ons op voor een offerte.

Retour zenden:
Producten die u online heeft voldaan, kunt u binnen 1 werkdag (bij pakketzending) alsnog annuleren, behalve als de zending al is aangemeld. Wij zullen dan het totaal bedrag van uw bestelling min € 2,50 administratiekosten retour boeken.

Als het geleverde product niet voldoet dan zullen wij in overleg het probleem oplossen.

Niet tevreden over het product dat wij hebben op gestuurd:
Als het product niet voldoet aan de omschrijving die bij het product staat dan krijgt u het volledige bedrag van ons per direct retour inclusief de verzendkosten.
Bijvoorbeeld er staat schommelplank geschikt voor toestel hoogte 2,5 meter hoog en heeft uw toestel opgemeten en is 2,5 meter hoog en het zitje wat wij hebben geleverd hangt ruim 1 meter boven de grond dan heeft u niet gekregen waar u om vroeg.

Voor speeltoestellen die contant zijn voldaan:
U dient bij levering na te kijken op eventuele gebreken aan het product en de gebreken aan de chauffeur doorgeven zodat hij in overleg kan kijken hoe dit op te lossen. 

Clavus speeltoestellen is niet verantwoordelijk voor eventueel beschadigingen aan kleding of letsel na gebruik van de door onze geleverde producten.

Garantie verkorte versie:
Garantie speeltorens (houtsoort douglas) eigen productie Clavus 10 jaar garantie
Garantie schommels rond hout eigen productie  (houtsoort douglas) 5 jaar
Garantie schommels vierkant hout eigen productie (houtsoort grenen) 3 jaar
Wij geven geen garantie op kromtrekken of scheuren van het gebruikte tuinhout. Dit is een eigenschap van hout.
Garantie is voor het totaal doorrotten van het hout waardoor het speeltoestel niet meer op een veilige manier gebruikt kan worden. Dit is door onze technische dienst te bepalen.
Mocht het zo zijn dat het aangetaste deel vervangen dient te worden dan zullen wij het vervangende onderdeel geheel kostenloos zonder montage aanbieden.

Montage:
U kunt ook gebruik maken van ons montageteam. Zij kunnen voor u geheel vakkundig uw toestel installeren.

De kosten die wij hiervoor berekenen zijn in het bestelformulier weergegeven.
Wij gaan er van uit dat de plaats goed te bereiken is en vrij om het toestel te plaatsen
Dus hekwerken, straatwerk, beplanting, losse grond en grond met veel puin erin kunnen het plaatsen bemoeilijken.
Dit zal dan ook door ons montageteam worden aangegeven en in overleg zal er gekeken worden hoe dit op te lossen is.

Eigendom:
Al onze leveringen worden vooraf betaald. Dit kan zijn: vooruit per bank of anders contant bij aflevering aan de bezorger, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Met betrekking tot betaling geldt het verlengd eigendomsrecht. Goederen worden pas eigendom op het moment dat de betaling binnen is.

Het invullen van het bestelformulier verplicht u tot niets.

Back to top