Doorzoek site

Openbare speeltoestellen

Clavus is al jaren gespecialiseerd in het verkopen én plaatsen van openbare speeltoestellen. Wij zijn de importeur van Lars laj speeltoestellen. Met Clavus heeft u een partner met kennis van zaken, een passie voor goede speeltoestellen en de flexibiliteit om aan uw wensen tegemoet te komen.


In ons uitgebreide assortiment vindt u een compleet overzicht van houten speeltoestellen en metalen speel toestellen. Alles wat u nodig heeft voor uw schoolplein, speeltuin en openbare speelplek. Zoekt u nét iets anders? Het trapje links of toch een glijbaan erbij? Alles is mogelijk! Bel ons even op +31(0)318 -840812 en we vinden samen de beste oplossing!

Zoekt u losse speeltoestellen als aanvulling voor uw bestaande speelplek of om een wat kleinere speelplek in te richten? Ook daarvan hebben we een compleet assortiment. Wij geven u hiervoor ook graag advies over plaatsing, ondervloeren en levertijden. 

Onze openbare speeltoestellen zijn altijd voorzien van een TÜV keuring en voldoen uiteraard aan de gestelde NEN 1177/1176 norm.

Voor al uw speeltoestel wensen bent u bij Clavus op de juiste plek!

Kies hier één van onze categorieën:


Houten Speeltoestellenhouten speeltoestellen  

In ons grote assortiment van houten speel toestellen vindt u complete speeltuinen met speeltorens, glijbanen, klimtorens en houten schommels.
Onze houten speeltoestellen voor openbaar gebruik voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen (NEN 1177/1176) en zijn voorzien van een TÜV keuring en een logboek.

Klik hier om onze houten speeltoestellen te bekijken.

 


Metalen Speeltoestellenmetalen speeltoestellen  

Onze metalen speel toestellen zijn voorzien van de benodigde TÜV keuring en uiteraard ontworpen en geplaatst volgens de NEN 1177 norm. Eén van de voordelen van metalen speeltoestellen is natuurlijk het gebruik van diverse kleurcoatings. Met een opvallende rode, groene of gele kleur geeft u uw speeltoestel en uw hele speelplek een totaal andere uitstraling.

Klik hier om onze metalen speeltoestellen te bekijken.

 


Natuurlijk Spelennatuurlijk spelen  

De 'natuurlijk spelen' speeltoestellen zijn dus gemaakt van de houtsoort 'robinia' en zijn afgemonteerd met RVS. Gecertificeerd volgens NEN-1177 en voorzien van TÜV keuring. Daardoor zijn deze speel toestellen uiterst geschikt voor intensief gebruik buiten. Bestand tegen alle weertypen, bestand tegen heel veel klimmen, klauteren en spelen, ideaal voor hele actieve kinderen die van buiten spelen houden. 

Klik hier om onze natuurlijk spelen toestellen te bekijken.

 


Speeltoestel Peuterspeeltoestel peuter  

Peuters leren natuurlijk enorm veel van spelen: samenwerken, risico's nemen, uitdagingen aangaan, nieuwe situaties de baas worden. Wij leveren speeltoestellen die garant staan voor uren van dit soort speelplezier! Veilig, leuk, uitdagend, mooi en altijd weer iets anders te beleven!

Klik hier om onze speeltoestellen voor peuters te bekijken.

 


Glijbaanglijbaan clavus  

Wij hebben glijbanen in alle soorten en maten, speciaal geschikt voor openbare speelplekken. Kunststof en metalen glijbanen voor speeltuinen, schoolpleinen en andere speelplekken waar veel kinderen vaak spelen. We hebben zowel losstaande glijbanen als glijbanen die onderdeel uitmaken van een compleet speeltoestel.

Klik hier om onze glijbanen te bekijken.

 


Duikelrekduikelrekken  

Koppeltje duikelen, klimmen, verschillende trucjes uitproberen; alles kan met onze duikelrekken. Kies uit een duikelrek met één, twee of zelfs drie hoogtes op een rijtje! Wilt u de drie stokken in drie verschillende kleuren? Alles kan! Ondervloer erbij, plaatsen, onderhouden? Bij Clavus doen we dat allemaal in eigen beheer. Kwaliteit verzekerd dus!

Klik hier om onze duikelrekken te bekijken.

 


Berg Trampolinesberg trampolines  

Uúúúrenlang springplezier, daar kun je van op aan met deze super-stevige trampoline van Berg Toys. De Elite Trampoline vindt je terug bij heel veel campings, bij speeltuinen en openbare speelplekken. Veilig, robuust en uit te breiden met verschillende accessoires zoals afdekhoezen.

Klik hier om onze Berg trampolines te bekijken.

 


Outdoor Fitnessoutdoor fitness  

Lekker buiten, lekker sportief? Dat kan nu ook met deze unieke outdoor fitness speeltoestellen van Clavus! Je benen, armen en algemene conditie versterken wordt zo wel erg leuk!

Klik hier om onze outdoor fitness toestellen te bekijken.

 


Balspelenbalspel speeltoestellen  

We hebben een aantal leuke sport en spel attributen voor openbare speelgelegenheden. Leuke basket op uw schoolplein of voetbaldoeltjes naast de speeltuin? Wij verzorgen het graag voor u!

Klik hier om onze balspel speeltoestellen te bekijken.

 


Veertoestellenveertoestellen  

Wipkippen en andere veertoestellen zijn razend populair bij kinderen; in elke speeltuin vindt u wel een raceauto of ander veertoestel voor één of twee kinderen. Onze veertoestellen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de NEN normen; veiligheid voorop dus!

Klik hier om onze veertoestellen te bekijken.

 


Ondervloerenspeeltoestel ondervloeren  

Elk speeltoestel en elke speelomgeving heeft een eigen soort ondervloer nodig. Elke situatie bekijken en beoordelen wij zodat u er zeker van bent dat uw speeltoestel een veilige en passende ondervloer heeft.
Als ondervloer heeft u de keuze uit kunstgras, speelzand, rubber vloeren of boomschors.

Klik hier om onze ondervloeren te bekijken.

 


Producten 1 tot 30 van 170 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
  • Speeltoren brandweer


    Fatal error: The file /home/roelan22/domains/clavus-speeltoestellen.nl/public_html/app/code/community/Ophirah/Qquoteadv/Helper/Data.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.0 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0