Doorzoek site

Over Ons. 

 

Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist voor openbare speeltoestellen. Vanuit Ede, in het midden van het land, bedienen wij een steeds groeiende klantenkring. Van scholen tot gemeentes, van speeltuinen tot particulieren, voor hen is Clavus een begrip als het op kwaliteit aan komt.
 
Historie
Wim Burggraaf, eigenaar van Clavus Speeltoestellen, heeft zijn sporen wel verdiend in de wereld van de speel toestellen. In 2002 startte hij met zijn eigen bedrijf, vanuit het verlangen kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen aan te bieden tegen een scherpe prijs. “Ik zag zoveel rommel op de markt, terwijl de prijzen onevenredig hoog waren. Dat kon beter”, vertelt Wim. “Ik heb toen de kans gegrepen om iets totaal nieuws op te bouwen, en na al die jaren ben ik daar nog steeds blij mee en erg trots op.” Vanuit Ede wordt heel Nederland bediend. Van eenvoudige duikelrekken tot enorm grote speeltoestellen, Clavus zorgt er voor dat kwaliteit niet te duur is.
Larslaj
“In 2009 kregen we het aanbod om de Nederlandse importeur van Larslaj Speeltoestellen te worden. Fantastisch natuurlijk, want de toestellen van Larslaj passen helemaal bij onze visie; kwaliteit, veiligheid en een aantrekkelijke prijs”, vertelt Wim. Larslaj is al jaren een stevige naam op het gebied van speeltoestellen. Wereldwijd staan de mooiste toestellen, van Qatar tot Denemarken. Clavus levert en plaatst de speeltoestellen van Larslaj dan ook zeer regelmatig en altijd tot grote tevredenheid van de gebruikers.
Het uitgebreide programma van Larslaj bestaat uit goedgekeurde toestellen, volgens het Warenbesluit attractie- en speeltoestellen. Deze toestellen zijn tevens voorzien van een type keuring Nen 1177 en van een TÜV keuring.

Klik hier voor meer productinformatie.
Montage
Clavus biedt zijn klanten een “one-stop-shop” mogelijkheid; levering én plaatsing wordt voor u uit handen genomen. U heeft gewoon één aanspreekpunt. Wim Burggraaf legt uit:”Wij zijn een klein bedrijf. Wij houden het graag eenvoudig en persoonlijk, een ander voordeel is dat de kosten daardoor voor de klanten binnen de perken blijven. We hebben geen enorme overhead, geen duur gebouw of 6 tekenaars die betaald moeten worden. We hebben wél een team van mensen die we inschakelen waar nodig. Bij plaatsingen waar een wat groter team voor nodig is huren we vakmensen in die we kennen en die onze producten kennen. Daardoor gaan kwaliteit, veiligheid en een aantrekkelijke prijs prima samen!”

Klik hier voor meer informatie over bezorgen.

Back to top